Medipacks

MediPacks

MediPacks zijn zendingen met medische producten en alles wat daaraan gelieerd is. Door de komst van internet en andere media raken particulieren er steeds meer aan gewend om (medische) producten online te bestellen.

Juist wanneer iemand afhankelijk is van medicamenten kan het een uitkomst zijn om gebruik te maken van een logistieke dienst die de benodigde middelen bij u aan de deur aflevert. Dit hoeft niet altijd uw huisadres te zijn maar u kunt ook denken aan bijvoorbeeld een vakantieadres of op uw werk. Steeds meer apotheken bieden deze dienst aan.

Ervaring in gezondheidszorg

MedPacks ondersteunt apothekers in deze logistieke processen. Door de ruime ervaring van Packs in de gezondheidszorg, zijn er in samenspraak met apothekers diverse verpakkingen ontwikkeld die specifiek bestemd zijn voor het correct vervoeren van medicamenten. Medische artikelen zijn in sommige gevallen gevoelig voor temperatuurschommelingen. Packs is in staat om deze producten geconditioneerd te vervoeren.

OFFERTE AANVRAGEN

WE DELIVER. YOUR PACKS.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Offerte aanvragen

Zoekt u een betrouwbare partner voor al uw medische pakketzendingen? Een partner die met u meedenkt. En die ook andere logistieke taken op zich kan nemen? Vraag ons vandaag nog om een goede aanbieding voor u te maken.

Stuur een e-mail naar sales@packs.nl en we nemen contact met u op.

Packs Pakketdienst

Stel uw vraag via ons formulier. We reageren snel!