Ja! dat kan Packs en JA! dat gaat Packs voor u doen, dát is de strekking én de uitstraling van de nieuwe Packs campagne. De acht ‘Unique Selling Points’ van Packs staan sinds kort levensgroot op de trailers. Wie dus bijvoorbeeld graag al op maandag zendingen wil hebben afgeleverd die in het weekend zijn besteld of geproduceerd, die weet nu dat Packs dat regelt. En ook dat Packs in staat is om kwetsbare goederen de juiste aandacht te geven in de sortering en bezorging.

Packs - Envelop en Pallet

Van envelop tot pallet

Packs levert niet alleen brievenbuspost of pallets, maar écht alles. Van envelop tot pallet, wij zorgen dat de zendingen van onze klanten worden afgeleverd op het juiste adres.

Niet tevreden met de bezorger

Zendingen die met extra aandacht behandeld en afgeleverd moeten worden, wilt u meegeven aan een betrouwbare bezorger. Bent u op dit moment niet tevreden met uw bezorger? Bel Packs en we kijken samen naar een passende oplossing.

Packs huidige koerier
2e keer aanbieden bij niet thuis

Kosteloos een 2e bezorging

Niks is vervelender dan een pakket aangeboden krijgen terwijl er niemand thuis is. Bij Packs vinden we dat dit kan gebeuren, daarom proberen we het de volgende dag gewoon nog een keer.

6 dagen per week in België en Luxemburg

Packs levert niet alleen 6 dagen per week pakketten in Nederland maar ook in België en Luxemburg. Zo kunnen we de hele Benelux voorzien van onze goede service en snelle bezorging. En dat 6 dagen per week.

Packs belgië en luxemburg 6 dagen per week
Packs Gift Cards versturen

Gift Cards verzenden

Gift Cards geef je cadeau. Daarom wil ze het liefst persoonlijk geven. Wij bezorgen Gift Cards persoonlijk voor u af bij de ontvanger en doen ze niet in de brievenbus.

Handmatige sortering

Zendingen die met extra zorg behandeld moeten worden omdat ze bijvoorbeeld kwetsbaarder zijn dan andere zendingen. Wij geven deze zendingen extra aandacht en sorteren ze met de hand.

Packs handmatige sortering
Packs tijdlevering

Tijdlevering

Het kan voorkomen dat een zending de volgende werkdag voor 17:00 uur bezorgd moet zijn. Ook dan kunnen wij uw pakketten en documenten bezorgen. U kunt kiezen voor een levering vóór 09:00 uur, 10:30 uur of 12:00 uur.

Zondagsortering en maandag levering

Wilt u uw pakketzendingen op maandag bezorgd hebben? Wij bieden zondagsortering aan, zodat we op maandag kunnen leveren. Op die manier komen al uw zendingen op het ideale moment bij de ontvanger aan.
Packs zondag sortering, maandag levering