Met ingang van woensdag 1 juli, gaat Christiaan Bakker Exclusief Vervoer samen met Packs Special Care verder onder de naam PacksCenter Deventer BV. Christiaan Bakker maakt al vele jaren gebruik van het Overnight Benelux netwerk van Packs. Door het nieuwe partnership kan Christiaan zich concentreren op het verder uitbouwen van de vestiging in Deventer met logistieke-, administratieve-, marketing- en salesondersteuning vanuit het hoofdkantoor van Packs in Leerdam.

Nieuwe stap

Voor Packs is het Partnership met Christiaan Bakker een nieuwe stap. Een nieuwe stap in de verdere ontwikkeling en borging van het Benelux dekkende innight- en overnight pakket- en distributienetwerk, dat sinds de fusie van SnelNed en Packs in 2012 ieder jaar verder groeit. 

Sterk in logistiek, klantvriendelijk en klantgericht

We combineren de lokale- en regionale kennis en de klantcontacten van Christiaan en zijn team, met de logistieke- en commerciële slagkracht van Packs als Nationale- en Internationale pakketvervoerder. Ons doel is om er zo een sterk logistiek, klantvriendelijk en klantgericht PacksCenter van te maken. Zoals u dat al van Christiaan gewend was. Christiaan blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het PacksCenter.