Onze diensten

Packs is uw allround pakketdienst voor de Benelux

Packs pakketdienst

Packs zorgt ervoor dat uw pakket de volgende werkdag wordt afgeleverd bij de ontvanger. Wij zijn uw betrouwbare pakketdienst en bieden uitstekende service.

Verschillende diensten

Eén logistieke dienstverlener voor uiteenlopende leveringen aan bedrijven en particulieren. We halen uw pakket op en bezorgen het in de hele Benelux. En dat tegen een scherpe prijs.

Uw voordeel

✓ Transparante tarieven
✓ Prepaid
✓ Géén minimum bedrag
✓ Volgende werkdag bezorgd

Onze diensten

FlowerPacks

FlowerPacks

FlowerPacks zijn vers-zendingen met bloemen en bloemstukken. Anders dan andere logistieke dienstverleners, zorgen wij ervoor dat uw boeket van A naar B wordt vervoerd.

FLOWERPACKS
TechPacks

TechPacks

Tech Packs bevatten elektronische artikelen die relatief kwetsbaar zijn om te vervoeren. Ons aandachtspunt hierbij is dat er door gekwalificeerd personeel voorzichtig mee omgegaan wordt.

TECHPACKS
FreshPacks

FreshPacks

Fresh Packs draait om het distribueren van verswaren. Packs is in staat, zonder gebruik te maken van geconditioneerde voertuigen, levensmiddelen gekoeld en zelfs diepgevroren te vervoeren.

FRESHPACKS
MailPacks

MailPacks

Met MailPacks kunnen brievenbus stukken met een maximale afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 cm en een maximaal gewicht van 2 kilo in de brievenbus van de ontvanger afgeleverd worden.

MAILPACKS
FastPacks

PriorityPacks

Het komt vaak voor dat uw zending of document er veel eerder moet zijn dan onze standaard aflevertijd. Wij kunnen uw documenten of pakketten dan ook afleveren vóór 12:00, 10:30 of zelfs vóór 09:00 uur.

PRIORITYPACKS

Offerte opvragen

Zoekt u een betrouwbare partner voor al uw pakketzendingen? Een partner die met u meedenkt. En die ook andere logistieke taken op zich kan nemen? Vraag ons vandaag nog om een goede aanbieding voor u te maken.

Packs Special Care

Stel uw vraag via ons formulier. We reageren snel!