Freshpacks

FreshPacks

Fresh Packs draait om  het distribueren van verswaren. Hierbij kunt u denken aan groenten, fruit, gebak, chocolade, etc. Voor versproducten is het van essentieel belang dat deze op een juiste, geconditioneerde manier getransporteerd worden. Packs is in staat, zonder gebruik te maken van geconditioneerde voertuigen, levensmiddelen gekoeld en zelfs diepgevroren te vervoeren.

Verswaren zijn kwetsbare goederen, waarbij het van groot belang is dat de verpakking de producten in de juiste conditie houdt tijdens het logistieke proces. Een fust voor eenmalig gebruik voor leveringen aan, onder meer, particulieren en een recyclebaar fust, veelal gebruikt voor leveringen aan het bedrijfsleven. Packs heeft een speciale fustregeling waarbij leeg fust tegen een redelijke toeslag retour gaat naar de opdrachtgever.

Ook individueel verpakte producten

Packs heeft de mogelijkheid om ook individueel verpakte producten op een verantwoorde manier te vervoeren. Dit biedt detaillisten en groothandel de kans hun producten landelijk in de markt af te zetten. Een taart laten bezorgen op de werkvloer, een fruitmand aan een ziekbed of een doos chocolade als felicitatie, met Packs is dit geen enkel probleem.

OFFERTE AANVRAGEN

WE DELIVER. YOUR PACKS.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Offerte aanvragen

Zoekt u een betrouwbare partner voor al uw pakketzendingen met verse producten? Een partner die met u meedenkt. En die ook andere logistieke taken op zich kan nemen? Vraag ons vandaag nog om een goede aanbieding voor u te maken.

Packs Special Care

Stel uw vraag via ons formulier. We reageren snel!