Fastpacks

PriorityPacks

Het komt vaak voor dat uw zending of document er de volgende werkdag veel eerder moet zijn dan onze standaard aflevertijd van 17:00 uur. Wij kunnen uw documenten of pakketten dan ook afleveren vóór 12:00 uur, vóór 10:30 uur of – in Nederland – zelfs vóór 09:00 uur. Afhankelijk van het door u gewenste tijdstip betaalt u daarvoor uiteraard wel een toeslag maar die weegt zeker op tegen het tijdvoordeel dat u, of uw klant, er voor krijgt. Kiest u voor een aflevering vóór 09:00 uur dan wordt uw zending tussen 08:00 uur en 09:00 uur afgeleverd.

Pick It Up

Met onze landelijke dekking en meer dan 60 depots kunnen wij ook zendingen voor u ophalen in Nederland en die dan de volgende werkdag bij u afleveren.

SwapPacks

Ook is het mogelijk om zendingen om te ruilen. Onze chauffeur levert dan een zending voor u af en neemt ook direct een zending voor u mee. Zowel afhaalopdrachten als omruilingen zijn bijzonder geschikt voor reparatiegoederen.

Grotere aantallen?

Heeft u dagelijks of wekelijks meer zendingen, dan maken wij graag een speciale offerte voor u. Bovendien kunnen wij ons software programma PacksOnline bij u installeren waardoor u inzicht krijgt in de aflevergegevens van uw zendingen. Stuur uw email naar sales@packs.nl of neem contact op met 088-8040800.

OFFERTE AANVRAGEN

WE DELIVER. YOUR PACKS.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Offerte opvragen express levering

Zoekt u een betrouwbare partner voor al uw spoedzendingen? Een partner die met u meedenkt. En die ook andere logistieke taken op zich kan nemen? Vraag ons vandaag nog om een goede aanbieding voor u te maken.

Packs Special Care

Stel uw vraag via ons formulier. We reageren snel!