Track and Trace

Volg uw pakket

Met Track & Trace volgt u eenvoudig uw pakket. Vul uw Track en Trace code en postcode in en zie direct wat de verzendstatus van uw pakket is.

Pakket vandaag verstuurd? Kijk dan na 22:00 uur.

Vul uw zendingnummer en postcode in

 

Niet thuis – bij buren

Indien de geadresseerde niet thuis is dan probeert Packs bij de buren van de geadresseerde af te leveren. Onze chauffeur doet dan een kaartje in de bus waar de zending voor de geadresseerde werd afgeleverd.

Afspraak voor 2e levering

Als het ook niet mogelijk is om bij uw buren af te leveren dan ontvangt de geadresseerde een kaartje in de bus met het telefoonnummer van het PacksCenter in de regio van de geadresseerde waarmee de geadresseerde contact kan opnemen om een afleverafspraak te maken.

MailPacks/kaarten

Packs levert ook MailPacks af of kaarten af die wij direct in de brievenbus afleveren voorzien van een GPS registratie. Voor deze zendingen belt onze chauffeur niet aan! Heeft uw geadresseerde een buiten-brievenbus of een brievenbus in een portiek of portaal dan is het MailPack of de kaart mogelijk wél afgeleverd zonder dat de geadresseerde dat weet, zeker als het een verrassing betreft.