Instabox alternatief redjepakketje

Instabox alternatief

Bent u op zoek naar een Instabox alternatief? Als klant van RedJePakketje zit u niet te wachten op stress rondom de verzending en bezorging van uw Instaboxzendingen. Packs neemt deze zorg graag voor u uit handen. Wij zijn uw nieuwe logistiek partner en bezorgen uw pakketten op tijd. Neem vandaag nog contact op met Packs en we maken een goede aanbieding voor u.

Next day delivery

Packs zorgt ervoor dat uw pakket de volgende werkdag wordt afgeleverd bij de ontvanger. Wij zijn uw betrouwbare pakketdienst en bieden uitstekende service. Eén logistieke dienstverlener voor uiteenlopende leveringen aan bedrijven en particulieren. We halen uw pakket op en bezorgen het in de hele Benelux. En dat tegen een scherpe prijs.

Webshopkoppelingen

Packs heeft voor bijna ieder webshopplatform een geschikte koppeling. Zo kunt u vanuit uw eigen vertrouwde omgeving orders invoeren. Of u verzendt geautomatiseerd uw bestellingen. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uw voordeel

  • Transparante tarieven
  • Prepaid
  • Géén minium bedrag
  • Volgende werkdag bezorgd
  • Allround pakketdienst
  • Bezorging in de hele Benelux

WE DELIVER. YOUR PACKS.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Onze klanten

Offerte aanvragen

Wilt u een betrouwbare partner voor al uw instaboxzendingen? Een partner die met u meedenkt. En die eventueel andere logistieke taken op zich kan nemen. Vraag vandaag nog een offerte aan, wij maken vandaag nog een goede aanbieding en samen maken we een zorgeloze overstap.

Stuur een e-mail naar sales@packs.nl of bel direct 088 80 40 800.

Packs Instabox alternatief

Vraag een offerte aan via het formulier. We reageren snel!