Limburgse vlaaien in het hele land bezorgd. Packs gaat dit samen met Vlaaiuitlimburg.nl mogelijk maken. Via de vlaaien-webshop kun je een echte authentieke Limburgse vlaai bestellen die je vervolgens thuis of op kantoor laat bezorgen. Voor het vervoer gaan de vlaaien in speciale taartdozen zodat ze niet beschadigen tijdens het transport. De bezorging van de vlaaien doet Packs. Door heel Nederland kunnen we thuis en op kantoor genieten van een heerlijke Limburgse vlaai.

Hoe werkt het?

Je kunt de vlaaien dagelijks bestellen via vlaaiuitlimburg.nl. De volgende dag wordt de vlaai versgebakken. De dag daarna wordt de vlaai persoonlijk thuis of op kantoor afgeleverd. Bezorging van de vlaaien is alleen op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Dankzij een track & trace code van Packs heb je direct inzicht in de status van je bestelling en bezorging.

De Vlaai-Transportverpakking

Een vlaai vervoeren en bezorgen is een hele uitdaging. Om ervoor te zorgen dat de vlaai heel aankomt bij de ontvanger, heeft  Vlaaiuitlimburg.nl een Vlaai-Transportverpakking gemaakt. De verpakking is 100% recyclebaar en dankzij de randen klemt de vlaai zich vast in de doos. Zo worden de vlaaien netjes afgeleverd bij de ontvanger.

De vlaai-transportverpakking

Een extra boodschap

Kun je niet op iemands verjaardag zijn? Of wil je al je werknemers een echte Limburgse vlaai cadeau doen? Dan kun je ervoor kiezen een boodschap mee te sturen met de vlaai. Er wordt dan een A5-kleurensticker op de bovenkant van de doos geplakt. Online kan je zelf een persoonlijk bericht schrijven. Daarnaast is het mogelijk om een logo of foto in kleur mee te laten drukken.

Bezorging

Tussen 08:00 uur en 18:00 uur wordt de vlaai op het afleveradres bezorgd. Bij niet thuis probeert de bezorger het bij de buren. Direct na aankoop krijgt de besteller een e-mail toegestuurd met een tijdvak van 2-3 uur. Binnen dat tijdvak komt de Packsbezorger langs om de vlaai persoonlijk af te leveren.

2e afleverafspraak

Het kan voorkomen dat iemand niet thuis is binnen het tijdsbestek van 2-3 uur. Als het ook niet mogelijk is om de taart bij de buren af te leveren, doen we een kaartje in de brievenbus. Op dit kaartje staat een telefoonnummer van een Packscenter in de regio om een 2e aflevermoment af te spreken.