Luna Transport en Logistiek, onze PacksPartner Hoorn, heeft de vloot uitgebreid met twee MAN TGE chassis cabines voorzien van het Packs logo op beide zijkanten en een Deen (Supermarkten) reclame op de achterzijde.

Multifunctionele MAN’s

“Ons bedrijf bestaat 15 jaar”, vertelt Andre de Loor, die inmiddels het stokje heeft overgedragen aan zoon Kevin de Loor. “Ik houd me voornamelijk bezig met de vloot en het onderhoud daarvan, alsmede met de opbouw en het bestellen van nieuw materieel”, aldus Andre de Loor, die de multifunctionele MAN’s met trots presenteert. “Voor Deen rijden wij met ladingen die gekoeld vervoerd moeten worden en deze wagens hebben een laadvloer waarop de speciale zgn. Qubic boxen gezekerd kunnen worden. Ook zijn al onze wagens met een automatische versnellingsbak uitgevoerd waardoor onze chauffeurs zich optimaal op het verkeer kunnen concentreren.”

40 bestelauto’s

Vanuit PacksCenter Hoorn worden ook dagelijks de Packs zendingen in de hele regio afgeleverd. Luna heeft in totaal veertig bestelauto’s waarvoor ca. zestig chauffeurs worden ingezet.