Tarieven 2021

Voor 2021 heeft Packs Commercieel Directeur Rene Nijenbrinks een tariefsverhoging van 1,5% aangekondigd. Nijnenbrinks: “NEA Panteia is een onafhankelijk instituut dat jaarlijks de kostenontwikkelingen in de transportbranche in kaart brengt. Voor 2021 berekende NEA een kostenstijging van 1,5% voor ons segment en dat percentage hebben wij gehanteerd”.

Non-conveyable

Packs Chief Sales Officer Ronald Groot houdt er wel rekening mee dat met name zendingen die niet over sorteerbanden verwerkt kunnen worden, de zogenaamde non-conveyable ofwel ‘niet band-sorteerbare’ goederen, onder de loep genomen zullen worden.

Ronald Groot daarover: “Dit soort zendingen nemen naast veel ruimte ook veel sorteer tijd in beslag en in de huidige tijd van zendingplafonds en afleverschaarste zal zich dat ongetwijfeld vroeger of later in toeslagen vertalen. En eerder vroeger dan later. Klanten van dergelijke bewerkelijke zendingen zullen daarmee echt rekening moeten gaan houden. Waar vroeger de aflevering nog wel eens een sluitpost was moet nu namelijk eerst de aflevering geregeld en ingekocht worden!”, legt Groot uit. Voor vragen over tarieven of voor een offerteaanvraag kunt u ons altijd benaderen via sales@packs.nl.