Hoogtij dagen

In de pakketwereld waren er maar een paar échte piekmomenten per jaar. Valentijnsdag, Vader- en Moederdag waren 3 piekdagen en de week voor Kerst was er ook altijd een flinke stijging te zien. Bij Packs en haar PacksPartners is het al sinds 16 maart hoogtij.

Er worden topprestaties geleverd

“Met een year-to-date groei in zendingen van maar liefst 64,2% tot en met week 46 is het sinds de persconferentie van Premier Rutte iedere dag topdrukte bij Packs en onze 70 PacksPartners”, vertelt Marketing Directeur Gerdwin Lammers. ”Er zijn weken bij van maar liefst 157% méér zendingen dan in dezelfde week in 2019. Dat moet allemaal aangevoerd worden, vervolgens gescand en gesorteerd en dan afgevoerd naar onze Partners die voor de afleveringen zorgdragen. En dat 7 nachten en dagen in de week, al maanden lang. Werkelijk een topprestatie. Bovendien moeten de twee drukste weken 51 en 52 van 2020 nog gaan komen vanaf 14 december”.

Packs zendingen

Opschalen

Packs merkt dat door het Coronavirus thuiswinkelen de normaalste zaak van de wereld is geworden. De gedeeltelijke lockdowns hebben ervoor gezorgd dat het aantal zendingen van de online bloemen-, geschenken- of wenskaartenwinkels explodeerde. “Van de ene op de andere dag moesten we daarom op alle fronten fors opschalen maar desondanks bleven onze Key Performance Indicators van met name de ‘last mile’ keurig overeind en binnen de afspraken die wij daar met onze klanten over hebben. Echt klasse!”, aldus Lammers.