Bedrijfsprofiel

Met meer dan 70 PacksCenters in de Benelux levert Packs dagelijks zendingen af bij bedrijven en particulieren. Het Centraal Overslag Punt (COP) van Packs is gevestigd in Leerdam. Packs ontwikkelt en onderhoudt haar Track & Trace software ‘PacksOnline’ zelf in haar ICT afdeling. Voor de borging en verdere ontwikkeling van PacksOnline zijn wij op zoek naar een:
 
Functioneel Beheerder / Ontwerper 32 – 40 uur.

Wat houdt de functie in?

Als Functioneel Beheerder/Ontwerper ben jij verantwoordelijk voor het proces van één of meerdere applicaties. Jij bent de brug tussen gebruiker en ICT-organisatie, als Functioneel Beheerder/Ontwerper weet jij als geen ander de perfecte vertaalslag te maken van gebruikerswensen naar functionele specificaties. Je bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de wensen en eisen voor nieuw te bouwen software of aanpassingen van onze huidige software. Jij zorgt ervoor dat de gebruikers optimaal kunnen werken met onze applicaties. Je bent bezig met het uitwerken van oplossingen voor de problemen en wensen van de klant. Er staan veel vernieuwingen op de planning voor onze applicatie, waar jij je eigen draai aan kunt geven.

Functie-eisen:

 • Je analyseert productieproblemen en lost ze op, al dan niet in samenwerking met andere afdelingen;
 • Je weet wanneer er onderhoud gepleegd moet worden, zodat de applicaties up-to-date zijn en blijven;
 • Je neemt deel aan projecten;
 • Je zorgt ervoor dat je bij blijft op jouw vakgebied door zelf- en bijscholing;
 • Je bent zelfstandig, proactief en met jouw creativiteit en kennis kom je tot de beste oplossingen.

Jouw profiel:

 • MBO+/HBO bijvoorbeeld Informatica of Industriële Automatisering;
 • Je hebt affiniteit met logistiek of bedrijfsprocessen;
 • Kennis van Microsoft C# en .Net, en databaseomgevingen als SQL;
 • Bekend met agile werkwijze (werken in sprints);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je leert graag, liefst in kleine project teams.

Wat biedt Packs jou?

Binnen Packs werken jonge, professionele mensen. We hebben hier een prettige informele werksfeer. Je komt te werken in een decentrale ICT omgeving en kunt meegroeien met de organisatie en op jouw manier de rol invullen en vormgeven. Je krijgt hier voldoende vrijheid in en kunt tegelijkertijd goed terecht bij je collega’s van de afdeling. Het salaris is marktconform, waarbij we rekening houden opleiding en werkervaring. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bespreekbaar. De functie is voor 32 – 40 uur per week. De werklocatie is in Leerdam of Alkmaar, waarbij de voorkeur uitgaat naar Leerdam.

Solliciteren

Wil jij werken bij deze groeiende organisatie en voldoe je aan bovengenoemde criteria, neem dan contact met ons op via hr@packs. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw profiel en motivatie om je sollicitatie in een goed perspectief te kunnen plaatsen.