Overnight- en innight Benelux pakketservice Packs Special Care – kortweg ‘Packs’ – bezorgt, met ingang van 1 oktober,  ook de in het weekend aangeleverde zendingen op maandagen in België. Packs was in 2016 al de eerste pakketservice die in het weekend geproduceerde zendingen voor Nederland op de maandag bezorgde en breidt nu op verzoek van haar klanten deze service uit naar België.

Voorheen moesten zendingen voor een maandagaflevering in België al uiterlijk op vrijdagavond worden aangeleverd; nu kunnen webshops die van het Packs overnight netwerk gebruik maken het hele weekend orders accepteren en verwerken en worden die op maandag afgeleverd. “Webwinkels boeken en ‘fulfillen’ in toenemende mate orders in het weekeinde en bedrijven of consumenten willen die bestellingen – óók in België – graag al op maandag in huis hebben”, aldus Chief Marketing Officer (CMO) Gerdwin Lammers van Packs. “Zendingen die op zondagavond uiterlijk om 00:00 uur op ons Centraal Overslag Punt (COP) in Leerdam binnen zijn hebben aansluiting naar de hub in Brussel en worden op maandag afgeleverd. Ook tijdsleveringen voor België op maandagen behoren zo tot de mogelijkheden”, vult Lammers nog aan. 

Thuiswinkel.org Businesspartner Packs heeft een Benelux dekkend netwerk met meer dan 60 PacksCenters en levert standaard van maandag t/m zaterdag zendingen bij bedrijven en consumenten af.